21 |
Добровільні та інституціональні об'єднання |
3 Kb |
22 |
Договірні взаємовідносини та партнерські зв`язки |
6 Kb |
23 |
Ефективність використання оборотних коштів |
2 Kb |
24 |
Ефективність відтворення та використання основних фондів |
6 Kb |
25 |
Загальна характеристика інноваційних процесів |
5 Kb |
26 |
Загальна характеристика капіталу і виробничих фондів |
3 Kb |
27 |
Загальна характеристика та нормування оборотних коштів |
5 Kb |
28 |
Залучення іноземних інвестицій для розвитку та посилення ефективності діяльності суб'єктів господарювання |
6 Kb |
29 |
Зарубіжний досвід формування та ефективного використання трудового потенціалу фірми |
5 Kb |
30 |
Інвестиційні проекти підприємств та організацій |
6 Kb |
11 |
Кадрова політика і система управління персоналом |
3 Kb |
12 |
Платоспроможність підприємства та шляхи її підвищення (на прикладі ТОВ “Таргет”) (курсова) |
71 Kb |
13 |
Поняття ринку праці, його елементи і функції. Регулювання зайнятості населення. Заробітна плата в ринкових умовах та її регулювання |
20 Kb |
14 |
Прибутковість підприємства та шляхи її підвищення (ВАТ “Оріана”) (курсова) |
139 Kb |
15 |
Ринкове середовище господарювання підприємств та організацій (курсова) |
37 Kb |
16 |
Стратегія розвитку підприємства |
18 Kb |
17 |
Структура і склад інформаційних систем підприємства (курсова) |
234 Kb |
18 |
Зарубіжний досвід формування та ефективного використання трудового потенціалу фірми |
4 Kb |
19 |
Визначення чисельності окремих категорій працівників |
6 Kb |
20 |
Вищі органи державного управління підприємствами та організаціями |
3 Kb |
1 |
Аналіз ефективного використання виробничих ресурсів |
17 Kb |
2 |
Аналіз фінансової діяльності Центру поштового зв’язку №3 Івано-Франківської дирекції УДППЗ “Укрпошта”, та напрями покращення роботи (дипломна) |
194 Kb |
3 |
Виробнича потужність та пропускна спроможність підприємства ресторанного господарства(курсова) |
58 Kb |
4 |
Витрати підприємства критерії, їх знання і класифікація |
38 Kb |
5 |
Економіка виробничо-господарської діяльності підприємства (курсова) |
117 Kb |
6 |
Загальна характеристика виробничої потужності підприємства визначення, види ти чинники що її визначають. Розрахунок виробничої потужності |
22 Kb |
7 |
Матеріальні та енергетичні баланси виробництва |
15 Kb |
8 |
Методика визначення потреби в інвестиційних ресурсах |
8 Kb |
9 |
Необхідність, функції та причини інституту банкрутства підприємства |
21 Kb |
10 |
Планування заходів щодо поліпшення використання транспортних засобів на ВАТ “Коломиягаз” (курсова) |
169 Kb |